Skip to main content

Coronaria

De Covid-19 perikelen hebben mij aardig bezig gehouden en vormden misschien wel de basis voor deze blogsite. In het begin maakte ik mij zorgen over de wel erg snelle ontwikkeling van vaccins waarmee geen ervaring was bij gezonde mensen, de eenzijdige overheidsvoorlichting die meer op een reclamecampagne leek en over de druk die op mensen werd uitgeoefend om de vaccins kritiekloos te accepteren. De onzin die minister de Jonge uitkraamde maakte het er niet beter op. Wat begon als wat stukken voor debat met collega’s, ontstaan uit oprechte bezrogdheid, werd wijd verspreid en zo maakte ik tegen wil en dank kennis met social media en al snel ook met hun censuur.

En dat laatste is echt niet in orde, zeker niet als mensen een oprechte en onderbouwde mening geven. Dan maar een eigen blogsite…

Meld je aan om niets te missen

Mijn blogs verschijnen voorlopig nog op Linked in maar worden steeds sneller verwijderd. Wil je op de hoogte blijven als er nieuwe blogs verschijnen en ze hier teruglezen? Meld je dan aan en ik zorg dat je een bericht krijgt.