Dankwoord

Geschreven door Blogdoc

Lieve mensen, 

De rechtszaak van 19 oktober jongstleden heeft enorm veel aandacht gekregen. Dat gaat nog even door maar leidde al heel snel tot een werkelijk ongekende tsunami van steun uit binnen-en buitenland.

Graag wil ik mijn grote dank uitspreken voor de overrompelende hoeveelheid reacties die ik heb gekregen. Ze waren zonder uitzondering positief, en dat is toch wel uniek in deze tijd waarin een ‘verkeerde’ mening vaak al heel snel een stempel krijgt.

Aanvankelijk dacht ik alles gewoon in stilte te laten verlopen, maar het liep een beetje anders. Uiteindelijk is dat ook beter, want enorm veel mensen blijken zich gesterkt en zelfs geïnspireerd te voelen. 

De onophoudelijke stroom kaarten met vaak warme, lieve steunende en ontroerende teksten heeft me enorm geraakt. Het zijn er zoveel dat het helaas onmogelijk is om eenieder persoonlijk te bedanken. Die massale waardering draag ik graag op aan de dappere dokters, apothekers en medewerkers die samen met mij pal bleven staan voor de Wet van de Medemenselijkheid. De meesten moeten de gang naar de rechter binnenkort gaan maken.

Helaas heb ik geen toegang meer tot LinkedIn en niet iedereen leest mijn blogs. Daarom stel ik het erg op prijs als je dit bericht wilt delen, in de hoop dat het terecht komt bij de mensen die de moeite namen om zo massaal kaarten te sturen.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe zeer dit gevoeld en gewaardeerd wordt. Het geeft aan dat dit leeft en dat we moeten doorgaan. Binnenkort zal ik dan ook het vervolg beschrijven in deel 2 van het blog ‘de Wet van de Medemenselijkheid”.

Een dankbare en warme groet,

Jan Vingerhoets 

Reacties (6)

 • Jan Hoogenboom

  Je bent tenminste een arts die zich aan de eed houdt,en de mensen als mensen behandeld, laat je niet door deze corrupte overheid klein krijgen bevolking staat achter je …..heel veel respect….

 • Anja de Graaff

  Geachte heer Vingerhoets,

  Ook van mij een steunbetuiging met betrekking tot uw handelwijze. Het is hartverwarmend om te zien dat er nog artsen zijn die zich laten leiden door hun eigen verstand en zich niet klakkeloos voeger naar wat van hogerhand wordt afgedwongen.

  Met veel respect,

  Anja de Graaff

 • Goede avond Jan,
  N.a.v. je juridische proces zag ik je interview van jou en Arjen met Flavio. Ik kan me alleen maar aansluiten bij de schare van mensen die je steunen. Mensen zoals jij, die niet buigen voor censuur en tirannie hebben we hard nodig.
  Ik wens je van harte veel liefde, steun en kracht op dit moeilijke, maar o zo belangrijke pad. En ik ga graag je blogs volgen.

  Hartelijke groeten, Maria Rovers, Apeldoorn
  Maria Rovers

 • Dymphy Peters

  Jan nogmaals grote waardering voor de keuze die je maakt als arts, inderdaad geeft jou vasthoudendheid mij vertrouwen en sterkt mij in dat ik vast moet houden aan mijn principes .
  Opgeven is verliezen van al onze rechten.
  Wens je alle kracht en moed om door te gaan ,op de weg die je nu ingeslagen bent

 • Grote waardering voor je volhardendheid en moed om de patiënt voorop te stellen. De criminele handelswijze van farmacie met de overheid en media als handlangers, moet een keer in het licht komen. Er zijn gelukkig nog morele ankers in de medische zorg. Uiteindelijk zag het recht zegevieren.
  Dank voor je inzet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

05
nov, 2022
Jan Vingerhoets

Populair

Meld je aan om niets te missen

Mijn blogs verschijnen voorlopig nog op Linked in maar worden steeds sneller verwijderd. Wil je op de hoogte blijven als er nieuwe blogs verschijnen en ze hier teruglezen? Meld je dan aan en ik zorg dat je een bericht krijgt. 

©  Blogdoc.nl